Sain jo ennen vappua Neulenirvana-blogin Letulta tämän tunnustuksen. Anteeksi, Lettu että reagoin tähän vasta nyt, mutta koneeni oli niin jumissa, etten pystynyt tekemään sillä enää yhtään mitään ja jouduin asentamaan kaiken uudelleen ja lisäämään muistia. Näitä tehdessä kuluikin useampi päivä (ja muutama voimasana).

1242052277_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

*HYVÄ BLOGI - PAREMPI MIELI -tunnustuspalkinto on tarkoitettu blogille, joka pelastaa kurjan päivän. Se naurattaa, laulattaa tai liikuttaa, ja sitä luettuaan voi vain huokaista tyytyväisenä. Hyvän blogin seurassa nälkäkin unohtuu! Hyvä blogi ei tuijota vain omaan napaansa, vaan ottaa myös muut huomioon - niinpä sen tuottama parempi mieli voi olla seurausta myös kommenttilaatikossa käydyistä keskusteluista. HYVÄ BLOGI - PAREMPI MIELI -palkintoa ei tarvitse saada jotta sen voisi antaa. Palkintoon ei liity eteenpäin jakamisen velvoittetta, vaan sen saa kuka tahansa vapaasti ottaa ja antaa milloin vain blogille, joka tällaisen tunnustuksen ansaitsee. Hyvä blogi - parempi mieli!*

Parempaa mieltä tuottavia blogeja on vaan niin paljon, etten osaa jakaa tätä eteenpäin. Kiitos, Lettu - tästä tuli hyvä mieli!

Nyt on koneenikin taas kunnossa ja pääsen surffailemaan k

aikkiin ihaniin blogeihin.

Blogin alkuun