Täti-ihminen ja toinen täti lähtivät Tallinnaan käymään.

Koska olkapääni odottaa leikkausta, eikä ollenkaan pidä siitä, että neulon, olin visusti ja vakaasti päättänyt etten ainakaan lankoja osta. Kierreltiin siinä sitten vanhaa kaupunkia ja yksi lankaa myyvä kauppa ohitettiin päättäväisesti, mutta sitten näimme jo kaukaa Käsitöö-Kamberin ständin kadulla ja päätimme ihan vain kurkistaa vähän sisään.

2019795.jpg

2019798.jpg

Heti ensimmäisenä osui silmään hauskat liukuvärjätyt langat, joita jo pitkään olen halunnut kokeilla. Värit olivat toinen toistaan ihanampia ja niitä sitten hypisteltiin ja pantiin pois, ja hypisteltiin ja pantiin pois, ostetaan, ei osteta, ostetaan, ei osteta, OSTETAAN, pakko ostaa!

2019797.jpg

Se on luku sinänsä, kun yritettiin päättää mitä värejä otetaan, joten säästän teidät yksityiskohdilta. Lopulta päädyin näihin.

2019862.jpg

Harmaa-vaalenpuna-punaisen langan kerin jo laivalla kerälle, koska oli pakko päästä hipelöimään lankaa. Lanka on aika ohutta, kudottava varmaan 2,5 tai 3 puikoilla. Kunpa vain keksisin mitä niistä teen, ja kunpa olkapääni antaisi minun ihan pikkuisen vielä neuloa...