Oli niin synkkä ja sateinen päivä, että kirppisjalka alkoi vipattaa. Kierrätyskeskus on ehdoton suosikkini, sieltä saa vielä tavaraa halvalla ja tekee hyviä löytöjä. Pelastusarmeijalla on nykyään niin hirveät hinnat, että siinä jää uusi tavarakin niitten varjoon. Mitähän järkeä siinäkin on? Samat tavarat on ja pysyy hyllyssä kun kukaan ei halua maksaa sellaisia hintoja. Eikös olisi järkevämpää myydä halvalla ja paljon kuin kalliilla ja vähän? Tavaran loppumisesta ei varmaankaan ole pelkoa; ihmisillä tursuu nykyään nurkat kamaa (itse en suinkaan ole tästä poikkeus!) ja kantavat sitä mielellään ulos ja hyväntekeväisyyteen.

Kiertsäristä löytyi mielettömän hienot käsinkudotut villasukat, tosin melko massiiviset, mutta ompahan sittten lämpimät kylminä talvi-iltoina sohvan nurkassa, hinta 2 € - ei paha. Lisäksi nahkainen satulalaukku 50 sentillä.

Ilmaispuolelta tarttui vielä mukaan pieni Jacpotin villapaita, josta voisi ehkä askarrella jotain ja vanha suomalaisen Finelin emalimuki. Ja johan tuli aurinkokin esiin ja sade lakkasi.

Blogin alkuun