Täti-ihmisen kukkahattu tutisee! Täti-ihmistä pelottaa ja ällöttää! Miksi, oi miksi pitää rottien vilistää juuri meidän pihalla?

 

Huomattiin jo kesällä outoja tunnelin aukkoja siellä täällä pitkin pihaa. Koirat kulki epäluuloisina kuono maassa ympäriinsä haistelemassa, ja varsinkin kuistin alusta tuntui kiinnostavalta. Kerran sitten istuskellessani hiljaa pihalla, vilisti rotta yhtäkkiä parin metrin päässä ja katosin jonnekin. Siitä alkoi rottasota. Giljotiinit K-Raudasta ja syötit sisään. Saaliiksi saatiin heti kolme rottaa ja yksi talitintti (anteeksi, tintti!). Tintin kohtalo tuntui niin pahalta, että giljotiinit jäivät lojumaan pihalle ilman syöttejä, kunnes koira kalusi ne ihan tohjoksi.

Tänä aamuna menikin sitten aamukahvit väärään kurkkuun kun yksi rotan ryökäle sahasi edestakaisin ihan keittiön ikkunan alla. Taas K-Rautaan ja uudet giljotiinit kuistin alle, ja nyt sitten vaan odotellaan… haa!

Ja nykyinen lintulauta lentää mäkeen, ja tilalle kehitellään sellainen versio, jossa ei mitään tipu maahan, tai linnut saavat siirtyä naapureiden ravintoloihin.

Kuvissa kyseinen rotta ihan itse. Vähänkös ällötti kuvata sitä, yäk!

Blogin alkuun