Läskiä on liikaa, on ollut jo monta vuotta. Olen kokeillut lähes kaikkia kuureja, liittynyt Painonvartijoihinkin varmaankin 20 kertaa (mainoskirjeitäkin tulee aina monta kappaletta kerralla), mutta läski on ja pysyy. Kuulun siihen uljaaseen joukkoon, joka aloittaa laihtarin aina maanantaina, loman jälkeen, kun ulkomaanreissu on tehty, uudenvuodenpäivänä, keväällä että ehtii rantakuntoon, kesäloman loputtua, Selma-tädin 80-vuotisjuhlien jälkeen, sitten kun olen paremmalla tuulella....

Tiedän kaiken terveellisestä syömisestä, kaloreista, pisteistä, kaalisopasta, liikunnan merkityksestä, liikapainon epäterveellisyydestä, mutta missä mättää? No, korvien välissähän sen on oltava ja siksi aionkin tällä kertaa ottaa aivan uuden näkökulman asiaan (tätä en olekaan vielä kokeillut), keittiöpsykologi minussa on herännyt, tosin keittiö ei taida olla paras paikka tämän asian selvittelyyn, yritän siis pysyä poissa sieltä.

Olen tilannut Ruotsista kirjan, jonka toivon muuttavan kaiken, ja nyt vain odotan että saisin sen käsiini ja laihduttamisen salat aukeaisivat ja voisin vihdoinkin kuoriutua esiin läskieni joukosta.

762147.jpg  Lisbeth Stahre: Gå ner i vikt med kognitiv beteendeterapi